Izložba “Zagreb i Zagrepčani 2020.”

S veseljem vas pozivamo da posjetite našu prvu izložbu fotografija “nakon korone”! Izložba fotografija članova Fotokluba Zagreb “Zagreb i Zagrepčani 2020.” postavljena je do kraja lipnja u Galeriji Zvonimir u Bauerovoj ulici 33 (zgrada MORH-a) u Zagrebu, a može se razgledati svaki radni dan od 10.30 do 18.00 sati.

Obzirom da su klupske prostorije jako nastradale u potresu i ne možemo ih koristiti prije sanacije, ovom prigodom zahvaljujemo Galeriji Zvonimir koja nam je izašla u susret i omogućila održavanje naše tradicionalne izložbe, koja se s kraćim prekidima priređuje još od 1965. godine.

No, zbog epidemije koronavirusa i potresa, nedaća koje su pogodile naš grad i njegove stanovnike, tema ovogodišnje izložbe nisu najnovije fotografije Zagreba, već se svaki od autora predstavlja jednom fotografijom snimljenom prije 2020. godine, želeći na taj način podsjetiti na Zagreb kakvog smo voljeli kad je pulsirao punim životom i kojeg ćemo pamtiti kroz te fotografije.

Za sve koji neće imati priliku posjetiti ovu izložbu “uživo”, istu ćemo objaviti i na Facebook stranici Fotokluba Zagreb.

Srdačan pozdrav,

Hrvoje Mahović,

predsjednik Fotokluba Zagreb